Kandydat na Burmistrza Miasta Sochaczewa

MIASTO I POWIAT JEDNOŚCIĄ  -  to moje hasło wyborcze

TOMASZ KOCIMSKI  - kandydat na burmistrza Sochaczewa

- kandydat do Rady Powiatu Okręg 3 poz.2

Jestem sochaczewianinem. Mam 37 lat, żonaty, ojciec trzech wspaniałych synów. Ukończyłem Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie.

Zawodowo od 14 lat jestem związany z branżą produkcji i eksportu polskiej żywności. Równolegle od 8 lat aktywnie działam jako członek zarządu w jednej ze Wspólnot Mieszkaniowych w Sochaczewie. Praca na rzecz lokalnej społeczności jest moją pasją  Mam wiele pomysłów, jestem skuteczny i konsekwentny w działaniu.

Myślę, że posiadam odpowiednie kwalifikacje oraz doświadczenie zawodowe
i wiedzę predysponującą mnie do ubiegania się o pełnienie zaszczytnej funkcji burmistrza i radnego Rady Powiatu. Doświadczenie zdobyte podczas wieloletniej współpracy z partnerami zagranicznymi, biegła znajomość języka angielskiego
w mowie i w piśmie oraz wiedza na temat pozyskiwania środków europejskich pozwoli mi realizować zamierzenia, dzięki którym nasze miasto i powiat będą się mogły bardziej dynamicznie rozwijać.

Dlaczego Ja ? -  startuję w tegorocznych wyborach samorządowych dowiedzą się Państwo z mojej strony internetowej  www.tomaszkocimski.pl

Przyszedł najwyższy czas na zmiany kadrowe!

Zapewniam, że nie zawiodę Państwa zaufania.