Kandydat do Rady Powiatu-Tomasz Kocimski

dodano 2014-10-27 14:23 w kategorii: Ludzie

Tomasz Kocimski - poz.2 Kandydat na Burmistrza Jestem sochaczewianinem. Mam 37 lat, żonaty, ojciec trzech wspaniałych synów. Ukończyłem Szkołę Główną Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie. Zawodowo od 14 lat jestem związany z branżą produkcji i eksportu polskiej żywności. Równolegle od 8 lat aktywnie działam jako członek zarządu w jednej ze Wspólnot Mieszkaniowych w Sochaczewie. Praca na rzecz lokalnej społeczności jest moją pasją. Mam wiele pomysłów, jestem skuteczny i konsekwentny w działaniu. Myślę, że posiadam odpowiednie kwalifikacje oraz doświadczenie zawodowe i wiedzę predysponująca mnie do ubiegania się o pełnienie zaszczytnej funkcji Burmistrza i radnego Rady Powiatu. Doświadczenie zdobyte podczas wieloletniej współpracy z partnerami zagranicznymi, biegła znajomość języka angielskiego oraz wiedza na temat pozyskiwania środków europejskich pozwoli mi realizować zamierzenia, dzięki którym nasze miasto i powiat będą się mogły bardziej dynamicznie rozwijać. Dlaczego Ja ? – startuję w wyborach samorządowych dowiedzą się Państwo z mojej strony internetowej: www.tomaszkocimski.pl Przyszedł czas na zmiany kadrowe! Zapewniam, że nie zawiodę Państwa zaufania.