kandydatka do Rady Powiatu-Agata Ogrodowska

dodano 2014-10-27 14:21 w kategorii: Informacje

Agata Ogrodowska - poz.3 Mam 39 lat, mieszkam od urodzenia w Sochaczewie Wraz z mężem wychowujemy szesnastoletniego syna. Ukończyłam studia o kierunku zarządzanie ze specjalnością zasoby ludzkie. Od 10 lat zajmuję stanowiska menadżerskie w firmach zachodnich. Od 2010 roku zarządzam zespołem pracowników w jednej z sieci handlowych ulokowanych w Sochaczewie. Kandyduję do Rady Powiatu Sochaczewskiego ponieważ uważam, że najwyższy czas na zmiany. Gołym okiem widać narastające od lat zjawiska patologiczne występujące za przyzwoleniem kierownictwa władzy samorządowej powiatu. Kandyduję ponieważ uważam, że mogę przyczynić się do jej lepszego funkcjonowania. Podczas pracy w Radzie skupię swoją uwagę na działaniach, aby powiat był przyjazny i służebny wobec mieszkańców, nie dopuszczał już nigdy do zaistnienia jakichkolwiek afer oraz prowadził właściwą politykę współpracy z miastem Nie byłam jeszcze radną więc mam świeże spojrzenie na wiele spraw bez żadnych obciążeń poprzednich kadencji. Chcę reprezentować ludzi którzy nie zgadzają się z obecną rzeczywistością.